Vi har en mängd olika samarbetsavtal

Gå igenom vår lista av samarbeten för att se om din arbetsgivare är en av dem. 

Trygg-Hansa

Har du försäkring via Trygg-Hansa? Isåfall kan du komma till oss för vård – meddela att du vill ha behandling hos Fysiocenter Avenyn. 

Länsförsäkringar

Har du försäkring via Länsförsäkringar? Isåfall kan du komma till oss för vård – meddela att du vill ha behandling hos Fysiocenter Avenyn. 

IF

Har du försäkring via IF? Isåfall kan du komma till oss för vård – meddela att du vill ha behandling hos Fysiocenter Avenyn. 

Falck

Har du försäkring via SEB, DKV eller BNP? Isåfall kan du komma till oss för vård – meddela att du vill ha behandling hos Fysiocenter Avenyn. 

Avenyn

Vi är medlemmar i Avenyföreningen – ett nätverk för alla företagen på och omkring Avenygatan i Göteborg. Är du också medlem i föreningen? I så fall har du 15 % rabatt på våra tjänster! Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Polarcool

Polarcool är ett medicinteknikbolag som fokuserar på kylbehandling i både akut skede och vid rehabilitering av bl. a. hjärnskakningar och efter upprepade slag mot huvudet. De riktar sig främst mot idrotten, men du som privatperson kan också få hjälp – kontakta oss så berättar vi mer! 

Intresserad av att bli en samarbetspartner?

Kontakta oss gärna så kan vi prata om hur ett eventuellt samarbetsavtal skulle kunna se ut.

 

Öppettider

Måndag—fredag: 07:00–19:00

Lördag: 10:00–15:00

Hitta hit 

Södra Vägen 43, 412 54 Göteborg

 

 

Naprapat

073-064 66 05

anders@fysiocentergbg.se 

Kostrådgivning

rebecca@fysiocentergbg.se

 

Personlig tränare

070-971 92 97

rebecca@fysiocentergbg.se 

 

Övriga frågor

hej@fysiocentergbg.se