Teamet på Fysiocenter

Anders Gullberg

Anders Gullberg

Leg. Naprapat, Co-founder
Som naprapat är Anders väldigt engagerad och motiverad. Han brinner för yrket och gillar utmaningen i det detektivarbete som ingår i jobbet och de kraven det ställer på honom som terapeut. Han behandlar gärna alla typer av besvär, men har ett extra stort intresse inom diagnostik och behandling av nacke- käk- och ansiktssmärta.
Rebecca Hjertstrand

Rebecca Hjertstrand

Lic. Personlig tränare, Kostvetare, Co-founder
Rebecka har alltid varit en aktiv person. Hon har simmat på elitnivå i flera år men la det på hyllan när hon insåg att hon hade en stor passion för styrketräning och högintensiv intervallträning. Rebecka tror på ett helhetsperspektiv där hon fokuserar väldigt mycket på att hitta en träningsform och en kosthållning som passar just dig och dina behov – man behöver inte ändra allt!
Erika Larsson

Erika Larsson

Naprapat, Cert. MammaMage-tränare
För Erika är god kommunikation mellan patient och terapeut viktig. Tillsammans sätter ni upp tydliga mål att sträva mot, vid olika typer av symptom, för att du ska bli smärtfri. Hon brinner extra för idrottsskador och framförallt knäskador. Ett annat stort intresse är kvinnors hälsa under och efter graviditet med individanpassad undersökning och träning
Ashley Norton

Ashley Norton

Lic. Personal Trainer, Nutrition Coach
Ashley is the Personal Trainer and Nutrition Coach who is from Canada and has lived in Australia, China and now Gothenburg for a second time. She has over 5 years’ experience training people of all fitness levels from 18-80 years, and is committed to helping individuals like YOU move more freely, feel more confident and improve your quality of life.
Nina Söderlund

Nina Söderlund

Strongmum coach, leg. Barnmorska
Nina är själv småbarnsmamma, arbetar som barnmorska på förlossningen och är sedan 10 år ledare på Friskis& Svettis. Med kunskap och erfarenhet om träningens positiva effekter brinner Nina för att hjälpa gravida och mammor att få funktionell, utmanande och kvalitativ träning utifrån personliga förutsättningar och behov.