Nu när Fysiocenter Avenyn växer så det knakar dyker det upp mer och mer folk i våra kanaler – jättekul tycker vi, men vilka är vi egentligen utanför våra jobbroller? Det tänkte vi att ni ska få veta i vår lilla “lär känna oss” serie där vi kommer ställa 3 frågor var till alla i teamet!

Vi börjar med Rebecca Hjertstrand! Co-founder av Fysiocenter Avenyn, Personlig Tränare och Kostvetare.

  1. Vad gör du när du inte jobbar på Fysiocenter Avenyn?
    På fritiden tränar jag såklart själv väldigt mycket. Jag älskar i princip alla träningsformer man kan tävla i! Utöver detta ganska uppenbara svar älskar jag att gå promenader med min hund (bebis) Pilo och att testa olika restauranger!
  2. Om du inte jobbade med ditt nuvarande jobb, vad tror du då att du hade jobbat med?
    Jag är en person som gillar att sprida glädje och energi, samt att driva med mig själv så jag tänker gå på stort och säga att jag hade varit komiker!
  3. Berätta något som inte många vet om dig?
    Jag är livrädd för att flyga men gör det ändå för att jag älskar att resa! Någon gång får man väl hoppas att flygfobin försvinner!Tack så mycket Rebecca! Vill ni läsa mer om henne kan ni göra det här!